Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kurumlararası geçis
03-30-2009, 05:39 AM
Kurumlararası geçis
Akademik personelin kurumlararasi geçisi (ögretmenlige) hakkinda bilgisi olan var mi?
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-30-2009, 05:40 AM
RE: Kurumlararası geçis
Üniversitede 2 yilimi doldurdum. Ögretmenlige geçis için sunu okudum. Atama zamanlarinin disinda milli egitim bakanligi isterse geçis olabilir diyor. Nasil olacak?
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-30-2009, 05:41 AM
Bildigim kadariyla açiktan atamaya basvurmak için basvuru sirasinda istifa etmis olmak gerekiyor. Yani bu büyük bir risk. Atanamazsan açikta kalirsin. Eger istifa etmeden basvuru yapmak istiyorsaniz o zaman kurumlararsi atamaya basvurmaniz gerekiyor. Bu durumda da rektörün muvaffakat vermesi gerekiyor. Rektörün muvaffakat vermesi ya da vermemesi tamamen onun elinde hiç güçlük çikarmadan veren de varmis, vermeyen de. Açiktan atamaya basvuracak olanlar için istifa sonrasi bekleme süresi yok. Hepinize kolay gelsin hepinize bol sans dilerim.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-30-2009, 05:42 AM
acıktan atamada eskısı gıbı ıstıfa gerekmıyor.artık eger basvuruda ogretmenlıgınız cıktıysa ertesı gun ıstıfa edebılıyosunuz.benım ablamda unıversitede uzman ıken kpss puanıyla ogretmenlıge gecıs yaptı.kurumlar arasında ıse hzımet suresı cok onemlı.ılk defa bu sene kadroyu cok tuttular .ama genede hzımet suresı onemlı
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-30-2009, 05:45 AM
herkese iyi gunler,
Ben 50d kadrosunda 4 yıldır calısan mühendislik fak. mezunu arastırma gorevlisiyim. Doktora tez asamasındayım ve doktorada kapsamında verilen tüm eğitim derslerini aldım.
Öğretmenliğe gecmek istiyorum. Bu konuda bilginiz var mı KPSS gerekiyormu?
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-06-2010, 09:16 PM
Ben Debora ve ben çok derin sitenizin okudum ve bu parlak çaba sizi takdir ediyorum. Bazı şey o kadar farklı ki teşekkür için kelime olamaz sağlamıştır.

DeBo
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişim | Akademisyenler.org | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafifleştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi