|
Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans
|
|
03-30-2009, 11:21 PM
|
|||
|
|||
|
Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans
mrb arkada?lar.bn fen edebiyat mezunuyum.alan ö?retmenli?i için yapylan tezsiz yüksek lisans(formasyon)tezli yüksek lisansa sunulan haklardan yararlanabiliyor mu?yani bu diplomayla üniversitelerde okutman olabilirmiyim?bilginizi bnmle payla?yrsanyz çok sevinirim.?imdiden cevaplarynyz için te?ekkür ederim.
|
|||
|
03-30-2009, 11:21 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans
Selam Arkada?lar. Yeni üyeyim ama umdu?umu bulamadym açykçasy. Neden bu forumda sorular hep havada kalyyor; neden harketlilik yok? Akademisyenler aktif olmaly, sorular yanytsyz kalmamaly. Bunu yapmak zor olmasa gerek.
|
|||
|
03-30-2009, 11:22 PM
|
|||
|
|||
|
evet melansevi bnde sana katılıyorum.soruyu sordum ama henüz bi cvp alamadım.bilmediklerini sanmıyorum.çok zor bi soru olmasa gerek.
|
|||
|
03-30-2009, 11:23 PM
|
|||
|
|||
|
Merhaba bu konu http://www.akademisyenler.org/forum/foru...asp?TID=20 başlığında konuşulmuş bir göz at istersen.
|
|||
|
03-30-2009, 11:23 PM
|
|||
|
|||
|
Tezsiz yüksek lisans ö?rencileri de tezli yüksek lisans ö?rencileri gibi her haktan faydalanabilir fakat üniversitede herhangi bir projede görev almayan ya da bir tez ile yayyn yapmayan tezsiz yüksek lisans ö?rencisinin ara?tyrma görevlisi seçilebilmesi için o alana ba?vuran tezli yüksek lisans ö?rencisinin olmamasy gerekir. Aksi halde bilim kurulu mutlaka tezli yüksek lisans ö?rencisi yönünde oy kullanyr. Ö?retim görevlili?i için ise sadece alanynda tecrübe aranyr ki her iki yüksek lisans ö?rencisi de ayny ?artlardadyr.
|
|||
|
09-06-2009, 05:45 AM
|
|||
|
|||
|
atatürk üniversitesi fen bilimleri enstitüsüne yapılan OFMA tezsiz yüksek lisans başvurularının süresi internette kesin tarih olarak belirtilmişken uzatıldı. hadi buna neyse diyelim çünkü tarih uzatılınca sizin kazanma olasılığınız düşüyor. dah sonra sonuçların açıklanacağı tarih uzatıldı. sonra yedek listesi bi türlü açıklanmadı. artık ne torpil dönüyo anlam veremedik. bi sürü insanı mağdur ettiler. Allah'a havale ediyorum. ayrıca asıl kontenjanı 79la kapatıyolar yedek listesi 87 ile başlıyo. nasıl oluyor bu? 87 puan alan asıldan girer zaten demekki sonradan yeni başvurular yapılmış el altından tebrikler bu kadar insanın hakkına girdiğiniz için
|
|||
|
|

Arama
Üye Listesi
Takvim
Yardım